Köpvillkor

Vi strävar alltid efter att skicka din order inom två arbetsdagar från att du lagt din order. Beställningar som är lagda på helger och röda dagar skickas nästa arbetsdag.

RETURER / BYTEN / ÖPPET KÖP

Som kund hos oss har du har alltid öppet köp i 30 dagar. Produkten måste vara oanvänd och i nyskick.

Önskar du en returblankett mailar du oss på brewmerch@tshirt.se så skickar vi dig en. 

Personuppgifter
För att handla hos oss måste du godkänna att vi lagrar dina personuppgifter du anger när du registrerar dig eller när du gör ett köp. Dessa uppgifter används för att behandla din order och för att kontakta dig vid eventuella frågor. Personuppgifterna skyddas och hanteras enligt GDPR- lagen (tidigare PUL). Vi lagrar inte personnummer.

Produkter

Alla produkter anges inklusive moms.
Vi reserverar oss för att färger på produkter kan avvika från hur de uppfattas i verkligheten. Detta kan bero på inställningar i din webbläsare eller på din bildskärm.
Ibland händer det att en produkt är slut i lager även att din order har blivit bekräftad. Detta är framförallt vanligast när det är många som beställer samma produkt samtidigt. Frakt

Vi skickar alla beställningar i Sverige med Postnord. Paketet skickas i första hand direkt till din brevlåda. Om det är skrymmande hämtar du paketet på närmaste uthämtningsställe. Du får alltid ett sms när din försändelse har kommit fram till uthämtningsstället.

Fraktkostnader
Fraktkostnad inom Sverige från 69kr 
Fraktkostnad utanför Sverige inom Europa från 99kr 
Fraktkostnad övriga världen från 149kr 

Reklamation
Om det visar sig att en vara är felaktig så står vi för returfrakt och erbjuder antingen en ny vara, alternativt pengarna tillbaka på varan. Hör av dig till brewmerch@tshirt.se om du upptäcker en möjlig reklamation så hjälper vi dig på bästa sätt. 


Återbetalning
Summan för dina returnerade produkter återbetalas när vi registrerat din retur. 

brewmerch.se drivs utav Tshirt.se / Hobby Reklam AB. 

Hobby Reklam AB
Ulricehamnsvägen 1
523 60 Gällstad

556172-8063